keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Puuvajan/työvajan kunnostusSaaristossa on satanut lunta viime aikoina ja maisema on ollut utuinen ja seesteinen. Harvassa paikassa saa nauttia samanlaisesta hiljaisuudesta ja rauhasta. Vesilinnut ovat kuitenkin alkaneet saapua ja jäät ovat lähtemässä joten kevät on alkamassa. Vielä ehtii tehdä sisähommia jotka on suunnitellut talven ajalle.


Puu-/työvajaa on nyt saatu ehostettua siltä osin että puuvajaan on laitettu tukipylväät kannattelemaan ylempää kerrosta. Jeppe valoi anturat pylväitä varten jo viime syksynä ja nyt on viimeinen pylväs saatu paikalleen. Olemmekin kummastelleet miten työvaja on pysynyt pystyssä kun ajattelee että sen ylemmässä kerroksessa on aikoinaan rakennettu jopa veneitä.
Itse puuvajan perustuksia pitää vielä valaa ja fiksailla mutta nyt on kuitenkin neljä tukipylvästä kannattelemassa ylempää kerrosta. Toistaiseksi saakin sitten keskittyä klapihommiin. Tavoitteena olisi saada puuvaja täpösen täyteen polttopuuta. Saaristossa polttopuut kuivuvatkin todella nopeasti kun tuuli puhaltelee ihan eri luokkaan kuin mantereella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti