keskiviikko 10. elokuuta 2016

Blogihaaste ja pähkinäpolku


https://3.bp.blogspot.com/-FzQ9VBrQKiU/V2Kp9c6FX3I/AAAAAAAAG2U/_n3im4qpeVYqCt9Rd3DYjGcWk9W_Fv4TwCLcB/s1600/Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%2B2016-06-16%2Bkello%2B16.31.22.png


Haaste
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen. 
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi.


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen:
 
Kiitos haasteesta ja tunnustuksesta! Vastailen haasteeseen ja heitän väliin tunnelmakuvia saaristossa sijaitsevan, maagisen pähkinäpuupolun varrelta. Olipa hauskaa saada tunnustus ja haaste, minulle aivan ensimmäinen laatuaan. Kiitos Sanni! Ja jotenkin yllättävän haasteellinen haaste tämä :)

Matka alkaa.

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen:

Alunperin en olisi koskaan uskonut aloittavani bloggaamista, sillä aikaisemmin tekstin tuottaminen on ollut hirveää pakkopullaa! Kyllä, suunnilleen vihasin ainekirjoitusta koulussa :) Halusin kuitenkin taltioida koko perheen edesottamuksia ja hankkeita blogin muodossa, ja tämähän on ollutkin hauskaa. Alkuun pääsy vaati yllättävän paljon aikaa ja paneutumista mutta kannatti, sillä nyt bloggailu sujuu jo leppoisammin.


Kukakohan tämän kivimuurin on tähän rakennellut?

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille:

Netti on pullollaan vinkkejä ja blogeja jotka käsittelevät bloggaamista joten paras ohjeeni on tutustua niihin! Kannattaa myös lueskella muiden blogeja ja silmäillä blogien ulkoasuja ja teemoja joista saa inspiraatiota oman tyylin luomiseen. Ulkoasu on melko tärkeä osa blogia ja tässä kohtaa lukijaystävällisyys ja selkeys on tärkeää. Oma bloggaustyyli löytyy ennen pitkää kokeilemalla, pääasia että jotain sepustaa ja muistaa tarkistaa oikeinkirjoituksen. Kunhan ensi alkuun selvittää mitä tarkoittaa gadget, widget ja banneri niin pääsee jo aika pitkälle! Kirjoitusideoita kannattaa koko ajan laittaa muistiin vaikka pieneen vihkoon tai älypuhelimeen päivän mittaan ettei tule inspiraatiokatkosta.


Ihan kuin jostain keskiajan Euroopasta. Mitähän kaikkea tallaajaa tässä on kulkenut aikojen saatossa.

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi:

 Blogini nimesi Sanni blogista Riippumattomammaksi.


Polun varrelta löytyy hirsirakennus, varmaankin heinäladon virkaa toimittanut.

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi:

Oma tupa, Anne-Mari
Sulosointuja Riitapalosta, Riitapalon Noora
Villa Idur, Pilvi
Farmer to bee, Hunajapupu
Harmaa torppa, Harmaan torpan emäntä
Tää on vielä kesken, Keskeneräinen

Jos joku on sattumoisin tämän haasteen jo saanut ja se on mennyt minulta ohi, niin eipä tarvitse uudestaan ruveta vastailemaan :) Eikä tämä ketään velvoita mihinkään muutenkaan, joten en ota nokkiini jos ei kerkeä kirjoittamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti